Wie of wat is “Het Oog & De Naald”

 

WELKOM BIJ DE WEBSHOP VAN 'HET OOG & DE NAALD'.

 

 

In het centrum van Woerden, in een voormalig kaaspakhuis aan de Havenstraat 18, vindt u  de handwerkwinkel  “Het Oog & De Naald”.

 

“Het Oog & De Naald” is een moderne, gezellige winkel met een ruime sortering naaimachines en lockmachines van de merken PFAFF, JANOME, ELNA, BROTHER, LEWENSTEIN en TOYOTA. Wij geven u graag een uitleg van de machine maar het is ook mogelijk zelf de naai- en/of lockmachine ter plaatse uit  te proberen.

 

“Het Oog & De Naald”  heeft ook een ruime sortering wol en andere brei- en haakgarens van de merken KATIA, OnLine, DMC en Schachenmayr, brei- en haakpakketten, fournituren en kleinvak-artikelen. Daarnaast is de volledige collectie DMC borduurzijde  verkrijgbaar evenals diverse maten Aida-band, borduurstof, tafelkleden, kant-en-klare borduurpakketten van o.a.Nijntje,  Jip en Janneke, Dikkie Dik en Woezel & Pip, Marjolein Bastin, de complete collectie van LANARTE en vele anderen.

 

Verder is er bij  “Het Oog & De Naald” ook de mogelijkheid uw naai- of lockmachine te brengen voor een reparatie of service –beurt.


Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom in onze winkel aan de Havenstraat 18 te Woerden.